Heerhugowaard Vandaag

Bekijk de stad in Cijfer

Bekijk hier de meest actuele cijfers over jouw gemeente. Of het nu gaat over treinvertragingen, energieverbruik, twitterberichten of de actuele waterhoogtes? De Smart City App toont de laatste informatie via een aantrekkelijk en overzichtelijk dashboard. Bekijk snel welke Smart City Data er beschikbaar is over deze gemeente.


Bekijk de stad in Beeld

De Smart City informatie over jouw gemeente wordt op deze pagina via verschillende kaarten op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. Er is onder andere informatie te vinden over energieverbruik, windmolens, koopsommen en BAG panden. Bekijk snel welke kaarten er beschikbaar zijn over deze gemeente.


Heerhugowaard actueel

Een kort overzicht van Heerhugowaard in cijfers. Deze actuele data is LIVE afkomstig van het ROBIN open data platform.
Bevolking


Weer

Nederland kent volgens het Köppen-systeem een gematigd zeeklimaat met relatief milde winters, milde zomers en neerslag gedurende het hele jaar. Dit klimaat heeft Nederland te danken aan de invloed van de Noordzee.

Weer alarm Heerhugowaard

Weer Heerhugowaard


Mobiliteit

Als er meer auto's op fossiele brandstoffen rijden, wordt er ook meer fijnstof uitgestoten. Hoeveel auto's heeft men gemiddeld per huishouden?

Aantal benzine-auto's:

Aantal auto's per huishouden:

Aantal auto's ouder dan 6 jaar:

Bedrijfsvoertuigen:

Gem. afstand tot treinstation:

Gem. afstand tot oprit:

(Mantel)zorg

Hoe zit het nu echt met de zorg in Heerhugowaard? Bekijk met hoeveel huisartsen Heerhugowaard in goede conditie blijft. Openheid over de zorg is belangrijk voor het realiseren van besparingen, maar ook voor het inzichtelijk maken van de kwaliteit.

Aantal huisartsen binnen 3km:

Gem. afstand tot polikliniek:

Percentage 65-plussers:

Huishoudens met kinderen:

Kinderdagverblijven binnen 5km:

Gem. afstand tot buitenschoolse opvang:

Recente ambulance oproepen


Storingen en Brand

ROBIN biedt een overzicht van de actuele gas- en elektriciteitsstoringen in Nederland. Deze data kunt u ook volgen via de Twitterpagina @Storingsdata. Volg ook de alarmeringen van de brandweer.

Recente brand alarmeringen


Politie

Recente politie alarmeringen


Recente politie alarmeringen


Wikipedia